Въведение

Добре дошли в Slager groenadvies BV. Имаме удоволствието да Ви запознаем с методите на работа и философията на нашата фирма. Бихме се радвали да Ви разведем из някои от нашите паркове и градини, които сме реализирали до момента.

Повече от седемнадесет години фирмата изпалнява поръчки на международно ниво. Нашият опит и познания в историята на архитектурата се явява изключителна база за удовлетворяване на индивидуалните потребности на клиента.

Основното в нашият подход е изчерпателната информация. След консултация с клиента и изяснявяне на неговите желания се разработва проект. Първоначално той включва в себе си чертежи и фотографии, които задължително се обсъждат с нашите клиенти. Чертежите и фотографиите дават ясна представа за очакваните резултати. След вашето удобрение, стапка по стъпка, започват да се разработват технически и дизайнерски чертежи, които ние съгласуваме с клиента и изпълнителя.

Разбира се, ще Ви съветваме по повод грижите и управлението на вашата градина. Също ще проведем подробен инструктаж за постигане на най-добри резултати. Още повече, ние винаги сме на разположение като консултанти по управленските въпроси.

cws_viotta2

 

От многогодишният опит на нашата фирма, с увереност можем да кажем, че най-красивите проекти се създават благодарение на работата в екип– клиент, изпълнител и Slager groenadvies BV. Чрез стимулиране и мотивиране на всяка от страните ние получаваме най- добрите практически решения. Ето защо ние инвестираме много време и енергия в началото на всеки проект, за да създадем здрав дух в екипа. Този подход ни донесе международна слава и Национална градинска награда 1989.

Chris-Willem Slager