Home

Welkom bij Slager Groenadvies! We zijn er trots op u in uw eigen taal te kunnen informeren over onze filosofie en werkwijze. De virtuele rondleiding door enkele van de door ons gerealiseerde parken en tuinen bieden we u aan in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Russisch.

Slager Groenadvies BV is al meer dan 25 jaar internationaal actief met het ontwerpen en beheren van landgoederen en buitenplaatsen. Onze architectonische en historische kennis vormen naast onze ervaring de exclusieve basis voor het duurzaam genot van uw tuin.

Uitgebreid en informeel contact met onze opdrachtgever is de grondslag van onze aanpak. Nadat we uitgebreid met u gesproken hebben en uw wensen geïnventariseerd hebben gaan we een masterplan maken. Samen met ons plan van aanpak en vele schetsen en foto’s wordt dit met u besproken. De schetsen en foto’s geven u een goede indruk van het te verwachten resultaat, de werkwijze en de planning. Na uw goedkeuring wordt het masterplan stap voor stap uitgewerkt in een ontwerp en technische tekeningen waarmee we vervolgens de aannemers om een prijsopgaaf vragen en de realisatie aansturen.

Natuurlijk adviseren we u ook over het beheer en onderhoud van uw park. Regelmatig werken wij uw tuinman in en adviseren we hem hoe hij het beste de beoogde resultaten kan bereiken. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar als vraagbaak voor beheervraagstukken.

cws_viotta2

 

Onze ervaring heeft ons geleerd dat de mooiste projecten worden gerealiseerd door een teammatige samenwerking tussen u, de aannemers en Slager Groenadvies. Door elkaar te stimuleren en te enthousiasmeren verkrijgen we de beste en meest praktische oplossingen. Wij investeren daarom in het begin veel in het opbouwen van dat teamgevoel.

Die aanpak heeft ons internationale faam en de Nationale Tuinenprijs 1989 opgeleverd.

Wanneer u, na de virtuele rondgang langs de door ons gerealiseerde tuinen en parken, vragen heeft of meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Chris-Willem Slager


Regentesselaan 195
2562 CX Den Haag
Web www.sldesign.eu

Tel. +(0)70 304 05 04
Fax. +(0)70 364 47 19
Mail
info@sldesign.nl