Introducere













Bine ati venit la Slager Groenadvies BV. Suntem incantati sa va informam despre filosofia si metoda noastra de lucru si pentru ca avem ocazia sa va explicam filosofia noastra intr-un limbaj propriu. In acest sens, explicarea metodei noastre de lucru, cat si insotirea in vizitele virtuale prin parcurile si gradinile pe care le-am realizat sunt oferite in olandeza, engleza, germana si franceza. Va vom conduce cu bucurie prin parcurile si gradinile pe care le-am realizat.

Slager Groenadvies BV este deja activa pe plan international de 17 ani, instrumentand si facand managementul unor bunuri si locuri in aer liber in diverse tari. In afara de experienta, cunostintele noastre istorice si arhitecturale formeaza in exclusivitate bazele unei bucurii de durata a gradinii dumneavoastra.

Bazele abordarii noastre sunt cuprinzatoare si fara formalitati. Dupa ce clientul este consultat si este facuta inventarierea dorintelor sale, se va dezvolta planul principal de actiune. Acest plan care include schite si fotografii va fi discutat cu dumneavoastra. Schitele si fotografiile va vor da o buna idee a rezultatului asteptat si a metodelor de lucru si planificarii. Dupa aprobarea dumneavostra, planul principal de actiune este dezvoltat pas cu pas cu ajutorul proiectelor si desenelor tehnice care ne vor oferi o estimare din partea constructorului si pe care vom urmari sa le realizam.

Desigur, va vom sfatui in ceea ce priveste managementul si intretinerea parcului dumneavoastra. Va vom instrui si sfatui gradinarul privind regulile de baza pentru a obtine cele mai bune rezultate. Mai mult, suntem intotdeauna disponibili pentru consultarea cu privire la intrebarile ce tin de management.

cws_viotta2

 

Am invatat din experienta noastra ca cele mai frumoase proiecte se realizeaza prin lucrul in echipa, cooperarea dintre client, constructor si Slager Groenadvies BV. Cele mai bune si mai practice solutii se obtin prin stimulare si motivare reciproca. De aceea, la inceput, noi investim cu putere in realizarea sentimentului de echipa. Aceasta abordare ne-a adus faima mondiala si pemiul National Garden in 1989.

Daca doriti mai multe informatii dupa ce va vom insoti in vizitele virtuale prin parcurile si gradinile pe care le-am realizat, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Chris-Willem Slager