Filozofia

Zakladny postoj

Tie najkrasnejsie stromy su urcite 50 a viac rokov stare.

Preto sa velmi venujeme terajsej kvalite stromu, ktore uz na mieste rastu. Tento historicky zaklad je nenahraditelny. Samozrejme to vyzaduje specialnu pozornost v navrhoch a planoch parku.

Dobre naplanovany a vedeny park vzdy v priebehu rokov skrasnie. To je dovod, preco je tak dolezite, aby navrhari zahrad mysleli 100 rokov dopredu, ale napriek tomu boli obohateni hojnostou krasy uz po roku. Takto sme ziskali mnoho skusenosti s rastom ziveho plotu a starych stromov. Klient si moze krasu zahrady uzit uz v prvom obdobi.

Zahrada, zrkadlo majitela

Mnoho anglickych pozemkov rozprava unikatny pribeh vlastnika tykajucej sa jeho/jej charakteru a zaujmu. To robi zahrady fascinujicimi.

Zahrada je nieco osobne. Zariadenie zahrady ma mnoho volnosti. V nasich ociach je zahrada nielen zbierka rastlin a prvkov, ale tiez spojenie medzi domom a krajinou, ktore odraza individualitu vlastnika. V takej zahrade sa budete citit naozaj ako doma.

Zahrada rastie ako strom

Kazdy zivy plot alebo strom potrebuje cas k vzrastu charakteru

Najprv navrhneme strukturu stromu a ziveho plotu, aby tak mohli vytvorit miesto a vyhlad medzi jednotlivymi plochami. Hlavnym principom je dosiahnut predstavu zahrady na 100 rokov dopredu a ujasnit niektore buduce kroky a detaily. Napriklad: zahony ruzi ako celorocny lem a zdoraznenie okolie soch a pavilonov. Tak rastie zahrada s Vami a zaroven ma vlastny charakter.