Filozofie

Az alaphelyzet

Az legszebb fák biztosan legalább 50 évesek.

Nagy súlyt fektettünk hogy megfelelő, jó minöségü anyagokkal dolgozunk, ahová természetesen az öreg fák is beletartoznak. A régi alap szinte pótolhatatlan és természetesen különleges gondoskodást igényel.

Egy jól megtervezett és kivitelezett park az évek során állandóan szebb lesz. Ezért kell a kertépítésben száz évvel előre gondolkodni, de azért már egy év után is élvezheti kertje szépségeit. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az öreg fákat élvezni tudjuk mielőbb el kell kezdeni a kert kiépítését.

A kert a tükre a tulajdonosnak

Az angol földbirtoksok nagyon sokat tudnak és beszélnek a növények különleges jelleggéről, tulajdonságaikról. Ez teszi öket olyan különlegessé.

A kert az valami személyes. A kert berendezése sokféle lehetőséget nyújt. A mi szemünkben egy kert olyan növények és elemek csoportosítása amit az ember szeret és szépnek tart, egy légkör amiben jól érzi magát. Egy átmenet a ház és a környezet között, tükörképe a tulajdonosnak. Egy ilyen kertben igazán otthon érezheti magát.

Egy kert úgy növekszik mint egy fa

Akármilyen nagy egy fa vagy sövény amikor elültetjük, idö kell néki hogy kialakítsa saját jellegét.

Így van ez, és ezért szeretnénk hogy kertje önnel együtt növekedjen. Ezért tervezzük meg először a fák és sövények helyét, ami egy formát épít fel a területen. A fö vonalak megetervezése után a terület még 100 évig is lehetőséget nyújt a kisebb részletek kialakítására, esetleges változtatására, mint pédául a a rózsakertek, virágágyasok, szobrok, pavilonok elhelyezésére. Így növekszik önnel együtt a kertje.