Intro













Üdvözöljük a honlapunkon. Szeretnénk önt megismertetni a mi filozófiánkal és munkamenetünkel. Szívesen körbevezetjük önt egy pár parkon és kerten amit mi terveztünk és kivitelztünk.

A SLAGER GROENADVIES B.V. már 17 éve nemzetközileg tevék enykedik földbirtokok, parkok, tervezésével és kivitelezésével. E mellet foglalkozunk kisebb kertek tervezésével és kivitelezésével is, tehát szíves segítünk önnek saját kertjét szebbé és élvezetesebbé tenni.

A munkamenetünk a következö, azután hogy önnel megbeszéltük elképzleléseit és kivánságát elöször elkészitjük az alaptervet. Az alapterv elkészítése után fotók és vázlatok segítségével előadjuk önnek tervünk lényegét. A vázlatok és fotók segítenek önnek elképzelni milyen lehet a kertje a kivitelezés után. Megbeszéljük továbbá az ön óhaja szerniti esetleges változtatásokat. Ha ön elfogadja az általános tervet kidolgozuk a részleteket lépésről lépésre és megkezdjük a kivitelezést.

E mellett természetesen hasznos tanácsokal szolgálunk kertje-parkja fenntartásához is. Állandóan kapcsolatban maradunk önnel vagy kertészével hogy hogyan tudja a legjobb eredményeket elérni a kert fenntartásban. Az esetleges kérések megválaszolására állandóan elérhetőek vagyunk az ön számára.

cws_viotta2

 

A mi tapasztalataink azt mutatják hogy a legjobb eredményeket csak együttesen tudjuk elérni, ezért fontos hogy a megrendelő és a cégünk a Slager Groenadvies állandó kapcsolatott tartson fen. Egymás segitségével, megbeszélésekkel mindenre megtaláljuk a megfelelö megoldást, ezért fektettünk nagy hangsúlyt már a megbízás elején az együttmüködésre. Igy tudtuk elérni nemzetközi hírnevünket és 1989 ben a legjobb kertnek kijáró állami dijat.

Chris-Willem Slager